TRADUCERI TURCA

Traduceri turca legalizate si traduceri turca autorizate.

Cauti un traducator roman turc? Traduceri legalizate si traduceri autorizate pentru limba turca.

La biroul de traduceri Novacrin traversam frontierele alaturi de clientii nostri, prin servicii complete de traducere.

Livram traducerile national si international, inclusiv in Turcia, prin curier rapid la tarife avantajoase.


Biroul de traduceri Novacrin: Echipa ta de traducatori specializati pentru traduceri turca autorizate

Suntem o agentie de traduceri turca cu experienta din 2006 pe piata birourilor de traduceri. Oferim servicii complete de traducere turca. Traduceri turca autorizate. Traduceri turca legalizate.

Apostilare traduceri turca si alte servicii conexe pentru traduceri: legalizare traduceri turca la notariat, apostilare acte originale pentru Turcia, apostila pe traducerea din romana in turca, copii legalizate dupa acte straine emise in Turcia, etc, servicii de interpretariat turca, editare documente, editare video, transcrieri pentru inregistrari audio in limba turca, subtitrari pentru firme corporate din turca in romana,

Suntem o echipa formata din manageri de proiect si de traducatori de limba turca autorizati de catre Ministerul Justitiei sau de catre Ministerul Culturii, atent selectati si cu experienta in traduceri. Biroul de traduceri legalizate este o mica fabrica.

De la evaluarea proiectelor de traduceri si transmiterea de oferte de traduceri pana la predarea traducerilor catre client, parcurgem o serie de procese standardizate, in care fiecare membru al echipei joaca un rol important. Unul dintre pasii cei mai importanti este verificarea traducerilor inainte de predarea catre client. Tinem foarte mult la calitate si la multumirea clientilor nostri.


Efectuam traduceri turca autorizate si traduceri turca legalizate pentru urmatoarele combinatii:

 • Traducere turca romana / Traducere romana turca
 • Traducere engleza turca / Traducere turca engleza

Printre clientii biroului de traduceri Novacrin se numara societati de avocatura, companii de transport international, institutii financiare, banci, companii de consulanta, birouri de contabilitate, asociatii si fundatii, firme de inmatriculari auto.

Ce tipuri de acte traducem in / din turca?

Traducem orice tip de document, orice tip de texte / acte. Traducerile sunt realizate de catre traducatori de turca autorizati de Ministerul Justitiei.

 • traducere in / din turca pentru caziere, diplome, foi matricole, certificate de nastere, certificate de casatorie, adeverinte de student, etc.
 • traducere acte auto (traducere certificate de inmatriculare, traducere factura / contract auto) pentru inmatricularea autovehiculelor second hand
 • traducere CV in turca
 • traducere dovada de rezidenta din turca in romana
 • traduceri medicale turca (analize, bilete de externare, retete, adeverinte, etc.)
 • traducere turca romana pentru documente doveditoare a veniturilor (alocatii, contracte de munca, fluturasi de salariu)
 • traducere turca pentru contracte de prestari servicii
 • traducere din / in turca documentatii tehnice pentru licitatii
 • traducere din / in turca imputerniciri / procuri / apostila (pentru iesire din tara minori, pentru vanzare – cumparare, imputerniciri avocatiale, succesiune
 • traducere din turca permis auto in vederea preschimbarii

Traduceri turca autorizate – Ce zone acoperim?

Distantele nu mai sunt o problema. Putem servi clientii din toata tara si din strainatate.

Trimiti documentele pe email si le primesti scanate sau prin curier rapid, la tine acasa sau la birou.

Traduceri turca sector 3, Traduceri turca sector 2, Traduceri turca sector 4, Traduceri turca Dristor, Camill Ressu, Mihai Bravu, Theodor Pallady, 1 Decembrie, Vitan, Popesti Leordeni, Glina, Cernica, Balaceanca, Bragadiru, Fundulea, Lehliu, Berceni, Ilfov, Germania, Austria, UK, Turcia, Australia si orice alta zona din tara sau strainatate.

Cat costa traducerea in / din turca? Obtine oferta de pret pentru traduceri turca!

Toate preturile la serviciile noastre sunt personalizate in functie de proiectul tau. Pentru a afla costurile serviciilor noastre te rugam sa ne oferi cat mai multe detalii despre proiectul tau (traduceri, apostile, supralegalizari, interpretariat, transcriere inregistrari audio, tehnoredactare, etc.). Cum doresti sa primesti traducerile? Ce fel de traduceri ai nevoie? Din ce localitate ne contactezi?

traduceri@novacrin.ro sau WhatsApp la +4 0731015326

Despre limba turca

Limba turcă (Türkçe) este cea mai răspândită limbă turcică, având aproximativ 10-15 milioane de vorbitori nativi în Europa de Sud-Est (în principal în Tracia de Est) și 60-65 milioane de vorbitori nativi în Asia de Vest (în special în Anatolia). Turca este limba oficială în Turcia, Cipru de Nord și Cipru, iar comunități vorbitoare de turcă există și în Germania, Bulgaria, Macedonia, Grecia și alte părți din Europa și Asia Centrală. Această limbă face parte din ramura Oghuz a familiei de limbi turcice și are o inteligență reciprocă cu azeră, turkmenă, qashqai, găgăuză și turca găgăuză balcanică.

Limba turcă modernă, descendentă a limbii-mamă Oghuz, a fost adusă în Anatolia din Asia Centrală de turcii selgiuci în secolul al XI-lea. În timp, s-a dezvoltat în limba turcă otomană, împrumutând numeroase cuvinte din arabă și persană. Înainte de 1928, limba turcă era scrisă într-o variantă a alfabetului arab. În 1928, în cadrul eforturilor lui Mustafa Kemal Atatürk de modernizare a Turciei, s-a emis un decret pentru înlocuirea alfabetului arab cu o versiune a alfabetului latin, care este folosită și astăzi. Reforma lingvistică a lui Atatürk avea ca scop crearea unei relații mai strânse între forma scrisă și forma vorbită a limbii.

Caracteristicile distinctive ale limbii turce includ armonia vocalică și aglutinarea. În limba turcă, ordinea cuvintelor în propoziție este subiect-obiect-verb. Limba turcă nu are gen gramatical, și nu există articol hotărât, cu excepția numelui “bir” (unu), care poate funcționa ca articol nehotărât.

Aproximativ 40% dintre vorbitorii de limbi turcice sunt vorbitori nativi de turcă. Caracteristicile specifice ale limbii turce, cum ar fi armonia vocalică, aglutinarea și absența genului gramatical, sunt întâlnite în familia de limbi turcice, care cuprinde aproximativ 30 de limbi vorbite în Europa de Est, Asia Centrală și Siberia.

Limba turcă este clasificată ca o limbă Oghuz, un subgrup în cadrul familiei de limbi turcice, și are inteligență reciprocă cu alte limbi din acest subgrup, inclusiv azeră, turkmenă, qashqai și găgăuză.