TRADUCERI ENGLEZA

Traduceri engleza legalizate si traduceri engleza autorizate.

Cauti un traducator roman englez? Traduceri legalizate si traduceri autorizate pentru limba engleza.

La biroul de traduceri Novacrin traversam frontierele alaturi de clientii nostri, prin servicii complete de traducere.

Livram traducerile national si international, inclusiv in UK si SUA, prin curier rapid la tarife avantajoase.


Biroul de traduceri Novacrin: Echipa ta de traducatori specializati pentru traduceri engleza autorizate

Suntem o agentie de traduceri engleza cu experienta din 2006 pe piata birourilor de traduceri. Oferim servicii complete de traducere engleza. Traduceri engleza autorizate. Traduceri engleza legalizate.

Apostilare traduceri engleza si alte servicii conexe pentru traduceri: legalizare traduceri engleza la notariat, apostilare acte originale pentru UK, apostila pe traducerea din romana in engleza, copii legalizate dupa acte straine emise in UK, SAU, etc, servicii de interpretariat engleza, editare documente, editare video, transcrieri pentru inregistrari audio in limba engleza, subtitrari pentru firme corporate din engleza in romana,

Suntem o echipa formata din manageri de proiect si de traducatori de limba engleza autorizati de catre Ministerul Justitiei sau de catre Ministerul Culturii, atent selectati si cu experienta in traduceri. Biroul de traduceri legalizate este o mica fabrica.

De la evaluarea proiectelor de traduceri si transmiterea de oferte de traduceri pana la predarea traducerilor catre client, parcurgem o serie de procese standardizate, in care fiecare membru al echipei joaca un rol important. Unul dintre pasii cei mai importanti este verificarea traducerilor inainte de predarea catre client. Tinem foarte mult la calitate si la multumirea clientilor nostri.


Efectuam traduceri engleza autorizate si traduceri engleza legalizate pentru urmatoarele combinatii:

 • Traducere engleza romana / Traducere romana engleza
 • Traducere engleza araba / Traducere araba engleza
 • Traducere engleza italiana / Traducere italiana engleza
 • Traducere engleza franceza / Traducere franceza engleza
 • Traducere engleza rusa / Traducere rusa engleza
 • Traducere engleza maghiara / Traducere maghiara engleza
 • Traducere engleza germana / Traducere germana engleza

Printre clientii biroului de traduceri Novacrin se numara societati de avocatura, companii de transport international, institutii financiare, banci, companii de consulanta, birouri de contabilitate, asociatii si fundatii, firme de inmatriculari auto.

Ce tipuri de acte traducem in / din engleza?

Traducem orice tip de document, orice tip de texte / acte. Traducerile sunt realizate de catre traducatori de engleza autorizati de Ministerul Justitiei.

 • traducere in / din engleza pentru caziere, diplome, foi matricole, certificate de nastere, certificate de casatorie, adeverinte de student, etc.
 • traducere acte auto UK (traducere certificate de inmatriculare UK, traducere factura / contract auto UK) pentru inmatricularea autovehiculelor second hand
 • traducere CV in engleza
 • traducere dovada de rezidenta din engleza in romana
 • traduceri medicale engleza (analize, bilete de externare, retete, adeverinte, etc.)
 • traducere engleza romana pentru documente doveditoare a veniturilor (alocatii, contracte de munca, fluturasi de salariu)
 • traducere engleza pentru contracte de prestari servicii
 • traducere din / in engleza documentatii tehnice pentru licitatii
 • traducere din / in engleza imputerniciri / procuri / apostila (pentru iesire din tara minori, pentru vanzare – cumparare, imputerniciri avocatiale, succesiune
 • traducere din engleza permis auto in vederea preschimbarii

Traduceri engleza autorizate – Ce zone acoperim?

Distantele nu mai sunt o problema. Putem servi clientii din toata tara si din strainatate.

Trimiti documentele pe email si le primesti scanate sau prin curier rapid, la tine acasa sau la birou.

Traduceri engleza sector 3, Traduceri engleza sector 2, Traduceri engleza sector 4, Traduceri engleza Dristor, Camill Ressu, Mihai Bravu, Theodor Pallady, 1 Decembrie, Vitan, Popesti Leordeni, Glina, Cernica, Balaceanca, Bragadiru, Fundulea, Lehliu, Berceni, Ilfov, Germania, Austria, UK, Australia si orice alta zona din tara sau strainatate.

Cat costa traducerea in / din engleza? Obtine oferta de pret pentru traduceri engleza!

Toate preturile la serviciile noastre sunt personalizate in functie de proiectul tau. Pentru a afla costurile serviciilor noastre te rugam sa ne oferi cat mai multe detalii despre proiectul tau (traduceri, apostile, supralegalizari, interpretariat, transcriere inregistrari audio, tehnoredactare, etc.). Cum doresti sa primesti traducerile? Ce fel de traduceri ai nevoie? Din ce localitate ne contactezi?

traduceri@novacrin.ro sau WhatsApp la +4 0731015326

Despre limba engleza

Engleza, o limbă germanică de vest cu origini în Anglia, este acum limba maternă pentru mulți oameni din țări precum Australia, Canada, Caraibe, Irlanda, Noua Zeelandă, Regatul Unit și Statele Unite ale Americii. De asemenea, este folosită pe scară largă în întreaga lume ca limbă secundară sau oficială, mai ales în țările din Commonwealth, cum ar fi India, Sri Lanka, Pakistan și Africa de Sud, precum și în organizații internaționale.

Engleza modernă este recunoscută ca “lingua franca” globală și domină în diverse domenii, cum ar fi comunicarea, știința, afacerile, aviația, divertismentul, radioul și diplomația. Inițial, răspândirea limbii a fost puternic influențată de Imperiul Britanic, iar după cel de-Al Doilea Război Mondial, influența crescândă a Statelor Unite a accelerat această tendință. Aproximativ un miliard de oameni învață engleza într-un fel sau altul în fiecare zi la școală.

Cunoașterea limbii engleze este crucială pentru accesul la diverse domenii, profesii și ocupații, ceea ce face ca peste un miliard de oameni din întreaga lume să vorbească cel puțin nivelul de bază al acestei limbi. De asemenea, engleza este una dintre limbile oficiale ale Națiunilor Unite.