TRADUCERI GERMANA

Traduceri germana legalizate si traduceri germana autorizate.

Cauti un traducator roman german? Traduceri legalizate si traduceri autorizate pentru limba germana.

La biroul de traduceri Novacrin traversam frontierele alaturi de clientii nostri, prin servicii complete de traducere.

Livram traducerile national si international, inclusiv in Germania si Austria, prin curier rapid la tarife avantajoase.


Biroul de traduceri Novacrin: Echipa ta de traducatori specializati pentru traduceri germana autorizate

Suntem o agentie de traduceri germana cu experienta din 2006 pe piata birourilor de traduceri. Oferim servicii complete de traducere germana. Traduceri germana autorizate. Traduceri germana legalizate.

Apostilare traduceri germana si alte servicii conexe pentru traduceri: legalizare traduceri germana la notariat, apostilare acte originale pentru Germania, apostila pe traducerea din romana in germana, copii legalizate dupa acte straine emise in Germania, Austria, servicii de interpretariat germana, editare documente, editare video, transcrieri pentru inregistrari audio in limba germana, subtitrari pentru firme corporate din germana in romana,

Suntem o echipa formata din manageri de proiect si de traducatori de limba germana autorizati de catre Ministerul Justitiei sau de catre Ministerul Culturii, atent selectati si cu experienta in traduceri. Biroul de traduceri legalizate este o mica fabrica.

De la evaluarea proiectelor de traduceri si transmiterea de oferte de traduceri pana la predarea traducerilor catre client, parcurgem o serie de procese standardizate, in care fiecare membru al echipei joaca un rol important. Unul dintre pasii cei mai importanti este verificarea traducerilor inainte de predarea catre client. Tinem foarte mult la calitate si la multumirea clientilor nostri.


Efectuam traduceri germana autorizate si traduceri germana legalizate pentru urmatoarele combinatii:

 • Traducere germana romana / Traducere romana germana
 • Traducere germana engleza / Traducere engleza germana
 • Traducere germana italiana / Traducere italiana germana
 • Traducere germana franceza / Traducere franceza germana
 • Traducere germana rusa / Traducere rusa germana
 • Traducere germana maghiara / Traducere maghiara germana

Printre clientii biroului de traduceri Novacrin se numara societati de avocatura, companii de transport international, institutii financiare, banci, companii de consulanta, birouri de contabilitate, asociatii si fundatii, firme de inmatriculari auto.

Ce tipuri de acte traducem in / din germana?

Traducem orice tip de document, orice tip de texte / acte. Traducerile sunt realizate de catre traducatori de germana autorizati de Ministerul Justitiei.

 • traducere in / din germana pentru caziere, diplome, foi matricole, certificate
 • traducere acte auto Germania (traducere brief Germania, traducere factura / contract auto Germania) pentru inmatricularea autovehiculelor second hand
 • traducere CV in germana
 • traducere Anmeldung din germana in romana
 • traduceri medicale (analize, bilete de externare, retete, adeverinte, etc.)
 • traducere germana romana pentru documente doveditoare a veniturilor (alocatii, contracte de munca, fluturasi de salariu)
 • traducere pentru contracte de prestari servicii
 • traducere din / in germana documentatii tehnice pentru licitatii
 • traducere din / in germana imputerniciri / procuri / apostila (pentru iesire din tara minori, pentru vanzare – cumparare, imputerniciri avocatiale, succesiune

Traduceri germana autorizate – Ce zone acoperim?

Distantele nu mai sunt o problema. Putem servi clientii din toata tara si din strainatate.

Trimiti documentele pe email si le primesti scanate sau prin curier rapid, la tine acasa sau la birou.

Traduceri germana sector 3, Traduceri germana sector 2, Traduceri germana sector 4, Traduceri germana Dristor, Camill Ressu, Mihai Bravu, Theodor Pallady, 1 Decembrie, Vitan, Popesti Leordeni, Glina, Cernica, Balaceanca, Bragadiru, Fundulea, Lehliu, Berceni, Ilfov, Germania, Austria si orice alta zona din tara sau strainatate.

Cat costa traducerea in / din germana? Obtine oferta de pret pentru traduceri germana!

Toate preturile la serviciile noastre sunt personalizate in functie de proiectul tau. Pentru a afla costurile serviciilor noastre te rugam sa ne oferi cat mai multe detalii despre proiectul tau (traduceri, apostile, supralegalizari, interpretariat, transcriere inregistrari audio, tehnoredactare, etc.). Cum doresti sa primesti traducerile? Ce fel de traduceri ai nevoie? Din ce localitate ne contactezi?

traduceri@novacrin.ro sau WhatsApp la +4 0731015326

Despre limba germana

Limba germană, parte a grupului vestic al limbilor germanice, este vorbită pe scară largă în numeroase țări europene și nu numai. Este limba maternă a majorității populației din Germania, Austria, Elveția, Luxemburg și Liechtenstein, precum și în alte regiuni, cum ar fi estul Belgiei, sudul Danemarcei (Schleswigul de Nord), Tirolul de Sud din Italia, voievodatul Opole din Polonia și regiunile Alsacia și Lorena din Franța. În plus, există comunități de vorbitori nativi de germană în Cehia și Ungaria.

În afara Europei, germana este vorbită de comunități de coloniști germani în diverse țări precum SUA, Canada, Mexic, Argentina, Uruguay, Brazilia, Paraguay, Chile, Namibia, Rusia, Kazahstan și Australia, aceste comunități numărând milioane de vorbitori nativi și reprezentând o parte semnificativă a patrimoniului lingvistic global.

Germana se caracterizează prin flexibilitate lingvistică și se scrie folosind alfabetul latin, cu unele diferențe specifice germane. Această limbă are statut oficial în mai multe țări și regiuni și este recunoscută ca limbă minoritară în altele. Contribuția sa culturală și lingvistică este deosebit de importantă în lumea contemporană.