Traduceri albaneza romana, Traducere albaneza romana

Traduceri romana turca / Traducere romana turca

Traversam frontierele alaturi de clientii nostri, prin servicii complete de traducere.

Livrari nationale si internationale

Traduceri autorizate turca si traduceri legalizate turca

Ai nevoie de traduceri romana turca? Biroul de traduceri Novacrin va ofera servicii de traducere romana turca pentru diverse tipuri de proiecte.

Va stam la dispozitie cu diverse servicii pentru limba turca:

 • traduceri romana turca autorizate doar de catre traducatorul de limba turca autorizat de Ministerul Justitiei
 • traduceri romana turca legalizate la notar (traducere turca notariala – cu legalizarea notariala a semnaturii traducatorului de turca autorizat)
 • traduceri romana turca apostilate (traducere turca legalizata cu apostila de la Haga)
 • interpretariat romana turca (cu translator autorizat pe limba turca) pentru diverse situatii: casatorie cu cetatean vorbitor de turca, inregistrari nasteri cand unul dintre parinti este cetatean turc, interviuri pentru cetateni turci la biroul de imigrari in prezenta traducatorului autorizat pe limba turca de catre Ministerul Justitiei).

Traduceri romana turca: Pentru cine traducem?

Serviciile noastre de traducere se adreseaza persoanelor fizice care au nevoie de traducerea actelor personale dar si companiilor private sau birourilor de avocatura (avocati) care ne solicita colaborarea pentru traducerea de acte necesare la indeplinirea unor formalitati pe partea civila sau in instantele de judecata. De asemenea, avem colaborari stabile cu firme de contabilitate.

Traduceri romana turca: Ce tipuri de acte traducem?

Efectuam traduceri din romana in turca intr-o varietate de domenii:

 • traduceri romana turca pentru acte personale si acte de stare civila (certificate de nastere, adeverinte de celibat, certificate de casatorie, certificate de deces, declaratii de regim matrimonial, carti de identitate, permise de conducere, sentinte de divort, certificate de divort etc.
 • traduceri romana turca pentru acte de studii (diplome, certificate de studii, certificate de calificare profesionala, foi matricole, situatii scolare)
 • traduceri autorizate romana turca pentru contracte, hotarari judecatoresti, acte auto etc.
 • traduceri acte firma romana turca autorizate sau traduceri legalizate romana turca pentru acte de societate: Certificate de inregistrare de la Registrul Comertului, act constitutiv, statut societate, bilanturi, situatii financiare, Certificate de inregistrare in scopuri de TVA, traduceri pentru facturi comerciale in scopul decontarii TVA extern
 • traduceri medicale autorizate romana – turca sau traduceri romana turca in domeniul farmaceutic
 • traduceri tehnice romana turca
 • Traducem orice tip de documente, din română în turca sau din turca în română
 • certificate de naștere. căsătoriedivorțdeces
 • apostile
 • rapoarte medicale, bilete de externare din spital, analize, adeverinte medicale, concedii de odihna, retete, prospecte pentru medicamente
 • contracte de închiriere, de vânzare-cumpărare sau de angajare, acorduri GDPR,
 • acte de schimbare de nume, acte de rezidenta, dovezi ale domiciliului fiscal
 • procuri, imputerniciri notariale
 • caziere
 • diplome, certificate de studii, situatii scolare, foi matricole
 • adeverințe
 • recomandări
 • articoleweb site-uri, meniuri, etichete, certificate de conformitate
 • alte documente pentru societati comerciale: certificate de inregistrare, extrase de la registrul comertului, bilanturi contabile, etc.

Traduceri romana turca: Cat costa?

Costul traducerii din romana in turca este determinat de tipul de act si de numarul de cuvinte din actul respectiv, de gradul de dificultate al traducerii precum si de gradul de lizibilitate al documentului.

Vrei sa afli cat costa traducerea ta in turca? Trimite-ne documentul pe email la traduceri@novacrin.ro sau pe WhatsApp pentru a-ti putea face o oferta personalizata. Vei sti exact cat costa si cat timp estimam pentru realizarea traducerii.

Traducere romana turca? Cat dureaza?

Durata de traducerii din limba romana in limba turca este data de volumul de lucru implicat in proiectul evaluat. Termenele de predare sunt stabilite impreuna cu traducatorul de limba turca. De regula suntem foarte operativi si oferim termene de predare cat mai scurte.

Ai o urgenta? Te rugam sa ne contactezi, precizeaza termenul limita in care doresti sa primesti traducerea si vom face tot posibilul sa ne adaptam situatiei tale.

Traduceri romana turca: In ce localitati?

Distantele nu mai sunt o problema. Traducem din romana in turca pentru clientii din toata Romania si din strainatate. Tot ceea ce trebuie sa faci, in prima etapa, este sa ne transmiti documentele spre evaluare, pe email sau pe WhatsApp. De acolo, te vom consilia pentru fiecare tip de proiect in parte si iti vom oferi detalii cu privire la modalitatile posibile de lucru. Vom face asa incat sa fie cat mai lejer pentru tine, cu cat mai putine deplasari, din confortul casei / biroului tau.

In functie de solicitari, putem expedia traducerile, scanate, pe email sau prin curier rapid. De semenea, putem livra si prin Uber, local, in Bucuresti.

Traduceri romana turca: Pentru clientii din diaspora?

Furnizăm servicii de traduceri turca autorizate, traduceri turca legalizate, interpretariat turca simultan și consecutiv, efectuate de catre traducători și interpreți autorizați, pentru clientii din orice țară din Europa si din lume: UK (Anglia), Austria, Bulgaria, Belgia, Cehia, Croația, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Rusia, Serbia, Slovacia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria, Emiratele Arabe, Qatar, Israel, etc. Furnizam servicii de traducere autorizate, traduceri legalizate și interpretariat în limba turca, pentru clienti din diverse orase din diaspora (lista nu este limitativa): Londra, Viena, Bruxelles, Berlin, Sofia, Praga, Copenhaga, Helsinki, Paris, Berlin, Atena, Dublin, Roma, Luxemburg, Oslo, Amsterdam, Lisabona, Moscova, Bratislava, Madrid, Ankara, Istambul, Kiev, Budapesta, Riyadh, Abu Dhabi, Doha, etc.)

Traduceri turca romana? Detalii aici.

Traduceri romana turca: Ce tipuri de servicii de traducere pentru limba turca cauta clientii online?

Clientii nostri cauta diverse tipuri de servicii pentru limba turca, dintre care, cele mai cautate sunt cele din lista de mai jos:

traduceri din limba romana in turca, traducere medicala romana turca, traducator turca romana, traducere cv din romana in turca, traduceri turca romana, traduceri romana turca, traducator roman turc, traducere documente pdf din turca in romana, traducere document turca romana, traducere document din turca in romana, traducere document word din turca in romana,traducere documente turca romana, traducere stiintifica turca romana, traducere romana turca, traducere din romana in turca, traducere turca romana, translator roman turc, translator turc roman, traducator turc roman, traducere turca română, traducere romana turca, traducere din turca in romana, romana turca translator, translator romana turca online, translator turca romana, traducere română turca, turca, romana turca, limba turca, pret traduceri turca romana, traducere romana turca pret, traducere turca romana pret, traduceri romana turca pret, traduceri turca romana pret, preturi traduceri turca romana, traducere romana turca legalizata, traducere autorizata turca romana, traducere autorizata romana turca, traducere din romană in turca etc.

Ultimele stiri despre limba turca

Tagged in:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,