Traduceri albaneza romana, Traducere albaneza romana

Traduceri romana engleza / Traducere romana engleza

Traversam frontierele alaturi de clientii nostri, prin servicii complete de traducere.

Livrari nationale si internationale

Traduceri autorizate engleza si traduceri legalizate engleza

Ai nevoie de traduceri romana engleza? Biroul de traduceri Novacrin va ofera servicii de traducere romana engleza pentru diverse tipuri de proiecte.

Va stam la dispozitie cu diverse servicii pentru limba engleza:

 • traduceri romana engleza autorizate doar de catre traducatorul de engleza autorizat de Ministerul Justitiei
 • traduceri romana engleza legalizate la notar (traducere engleza notariala – cu legalizarea notariala a semnaturii traducatorului de engleza autorizat)
 • traduceri romana engleza apostilate (traducere engleza legalizata cu apostila de la Haga)
 • interpretariat romana engleza (cu translator autorizat pe limba engleza) pentru diverse situatii: casatorie cu cetatean vorbitor de engleza, inregistrari nasteri cand unul dintre parinti este cetatean strain, interviuri pentru cetateni straini la biroul de imigrari in prezenta traducatorului autorizat pe limba engleza de catre Ministerul Justitiei).

Traduceri romana engleza: Pentru cine traducem?

Serviciile noastre de traducere se adreseaza persoanelor fizice care au nevoie de traducerea actelor personale dar si companiilor private sau birourilor de avocatura (avocati) care ne solicita colaborarea pentru traducerea de acte necesare la indeplinirea unor formalitati pe partea civila sau in instantele de judecata. De asemenea, avem colaborari stabile cu firme de contabilitate.

Traduceri romana engleza: Ce tipuri de acte traducem?

Efectuam traduceri din romana in engleza intr-o varietate de domenii:

 • traduceri romana engleza pentru acte personale si acte de stare civila (certificate de nastere, adeverinte de celibat, certificate de casatorie, certificate de deces, declaratii de regim matrimonial, carti de identitate, permise de conducere, sentinte de divort, certificate de divort etc.
 • traduceri romana engleza pentru acte de studii (diplome, certificate de studii, certificate de calificare profesionala, foi matricole, situatii scolare)
 • traduceri autorizate romana engleza pentru contracte, hotarari judecatoresti, acte auto etc.
 • traduceri acte firma romana engleza autorizate sau traduceri legalizate romana engleza pentru acte de societate: Certificate de inregistrare de la Registrul Comertului, act constitutiv, statut societate, bilanturi, situatii financiare, Certificate de inregistrare in scopuri de TVA, traduceri pentru facturi comerciale in scopul decontarii TVA extern
 • traduceri medicale autorizate romana – engleza sau traduceri romana engleza in domeniul farmaceutic
 • traduceri tehnice romana engleza
 • Traducem orice tip de documente, din română în engleză sau din engleză în română
 • certificate de naștere. căsătoriedivorțdeces
 • apostile
 • rapoarte medicale, bilete de externare din spital, analize, adeverinte medicale, concedii de odihna, retete, prospecte pentru medicamente
 • contracte de închiriere, de vânzare-cumpărare sau de angajare, acorduri GDPR,
 • acte de schimbare de nume, acte de rezidenta, dovezi ale domiciliului fiscal
 • procuri, imputerniciri notariale
 • caziere
 • diplome, certificate de studii, situatii scolare, foi matricole
 • adeverințe
 • recomandări
 • articoleweb site-uri, meniuri, etichete, certificate de conformitate
 • alte documente pentru societati comerciale: certificate de inregistrare, extrase de la registrul comertului, bilanturi contabile, etc.

Traduceri romana engleza: Cat costa?

Costul traducerii din romana in engleza este determinat de tipul de act si de numarul de cuvinte din actul respectiv, de gradul de dificultate al traducerii precum si de gradul de lizibilitate al documentului.

Vrei sa afli cat costa traducerea ta in engleza? Trimite-ne documentul pe email la traduceri@novacrin.ro sau pe WhatsApp pentru a-ti putea face o oferta personalizata. Vei sti exact cat costa si cat timp estimam pentru realizarea traducerii.

Traducere romana engleza? Cat dureaza?

Durata de traducerii din limba romana in limba engleza este data de volumul de lucru implicat in proiectul evaluat. Termenele de predare sunt stabilite impreuna cu traducatorul de limba engleza. De regula suntem foarte operativi si oferim termene de predare cat mai scurte.

Ai o urgenta? Te rugam sa ne contactezi, precizeaza termenul limita in care doresti sa primesti traducerea si vom face tot posibilul sa ne adaptam situatiei tale.

Traduceri romana engleza: In ce localitati?

Distantele nu mai sunt o problema. Traducem din romana in engleza pentru clientii din toata Romania si din strainatate. Tot ceea ce trebuie sa faci, in prima etapa, este sa ne transmiti documentele spre evaluare, pe email sau pe WhatsApp. De acolo, te vom consilia pentru fiecare tip de proiect in parte si iti vom oferi detalii cu privire la modalitatile posibile de lucru. Vom face asa incat sa fie cat mai lejer pentru tine, cu cat mai putine deplasari, din confortul casei / biroului tau.

In functie de solicitari, putem expedia traducerile, scanate, pe email sau prin curier rapid. De semenea, putem livra si prin Uber, local, in Bucuresti.

Traduceri romana engleza: Pentru clientii din diaspora?

Furnizăm servicii de traduceri engleza autorizate, traduceri engleza legalizate, interpretariat engleza simultan și consecutiv, efectuate de catre traducători și interpreți autorizați, pentru clientii din orice țară din Europa si din lume: UK (Anglia), Austria, Bulgaria, Belgia, Cehia, Croația, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Rusia, Serbia, Slovacia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria, Emiratele Arabe, Qatar, Israel, etc. Furnizam servicii de traducere autorizate, traduceri legalizate și interpretariat în limba engleza, pentru clienti din diverse orase din diaspora (lista nu este limitativa): Londra, Viena, Bruxelles, Berlin, Sofia, Praga, Copenhaga, Helsinki, Paris, Berlin, Atena, Dublin, Roma, Luxemburg, Oslo, Amsterdam, Lisabona, Moscova, Bratislava, Madrid, Ankara, Istambul, Kiev, Budapesta, Riyadh, Abu Dhabi, Doha, etc.)

Traduceri engleza romana? Detalii aici.

Traduceri romana engleza: Ce tipuri de servicii de traducere pentru limba engleza cauta clientii online?

Clientii nostri cauta diverse tipuri de servicii pentru limba engleza, dintre care, cele mai cautate sunt cele din lista de mai jos:

traduceri din limba romana in engleza, traducere medicala romana engleza, traducator engleza romana, traducere cv din romana in engleza, traduceri engleza romana, traduceri romana engleza, traducator roman englez, traducere documente pdf din engleza in romana, traducere document engleza romana, traducere document din engleza in romana, traducere document word din engleza in romana,traducere documente engleza romana, traducere stiintifica engleza romana, traducere romana engleza, traducere din romana in engleza, traducere engleza romana, translator roman englez, translator englez roman, traducator englez roman, traducere engleza română, traducere romana engleza, traducere din engleza in romana, romana engleza translator, translator romana engleza online, translator engleza romana, traducere română engleza, engleza, romana engleza, limba engleza, pret traduceri engleza romana, traducere romana engleza pret, traducere engleza romana pret, traduceri romana engleza pret, traduceri engleza romana pret, preturi traduceri engleza romana, traducere romana engleza legalizata, traducere autorizata engleza romana, traducere autorizata romana engleza, traducere din romană in engleză etc.

Ultimele stiri despre limba engleza

Tagged in:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,