Birou traduceri autorizate

Servicii profesionale de Traducere in / din engleza si Interpretariat engleza.

Traversam frontierele alaturi de clientii nostri, prin servicii complete de traducere.

Livrari nationale si internationale

Traduceri autorizate engleza si traduceri legalizate engleza

Biroul de traduceri Novacrin va ofera traduceri din engleza in romana sau traduceri din romana in engleza pentru diverse tipuri de proiecte.

Va stam la dispozitie cu diverse servicii pentru limba engleza:

  • traduceri engleza autorizate doar de catre traducatorul de engleza autorizat de Ministerul Justitiei
  • traduceri engleza legalizate la notar (traducere engleza notariala – cu legalizarea notariala a semnaturii traducatorului de engleza autorizat)
  • traduceri engleza apostilate (traducere engleza legalizata cu apostila de la Haga)
  • interpretariat engleza (cu translator autorizat pe limba engleza) pentru diverse situatii: casatorie cu cetatean vorbitor de limba engleza, inregistrari nasteri cand unul dintre parinti este cetatean vorbitor de limba engleza, interviuri pentru cetateni vorbitori de limba engleza la biroul de imigrari in prezenta traducatorului autorizat pe limba engleza de catre Ministerul Justitiei).

Traducere engleza romana

Efectuam traduceri engleza-romana pentru o varietate de acte / documente personale sau de societate.

Traducere romana engleza

Efectuam traduceri romana-engleza pentru o varietate de acte / documente personale sau de societate.

Domenii in care efectuam traduceri in / din engleza

Efectuam traduceri in / din engleza intr-o varietate de domenii:

  • traduceri din engleza in romana sau traduceri din romana in engleza pentru acte personale si acte de stare civila (certificate de nastere, adeverinte de celibat, certificate de casatorie, certificate de deces, declaratii de regim matrimonial, carti de identitate, permise de conducere, sentinte de divort, certificate de divort etc.
  • traduceri in / din engleza pentru acte de studii (diplome, certificate de studii, certificate de calificare profesionala, foi matricole, situatii scolare)
  • traduceri autorizate engleza pentru contracte, hotarari judecatoresti, acte auto etc.
  • traduceri autorizate engleza sau traduceri legalizate engleza pentru acte de societate: Certificate de inregistrare de la Registrul Comertului, act constitutiv, statut societate, bilanturi, situatii financiare, Certificate de inregistrare in scopuri de TVA, traduceri pentru facturi comerciale in scopul decontarii TVA extern
  • traduceri autorizate medicale engleza – romana sau traduceri engleza in domeniul farmaceutic
  • traduceri tehnice din / in engleza

Cat costa o traducere in / din engleza?

Costul traducerii din engleza in romana sau costul traduceri din romana in engleza este determinat de tipul de act si de numarul de cuvinte din actul respectiv, de gradul de dificultate al traducerii precum si de gradul de lizibilitate al documentului.

Vrei sa afli cat costa traducerea ta din / in engleza? Trimite-ne documentul pe email la traduceri@novacrin.ro sau pe WhatsApp pentru a-ti putea face o oferta personalizata. Vei sti exact cat costa si cat timp estimam pentru realizarea traducerii.

Cat timp dureaza o traducere in / din engleza?

Durata de traducerii din / in limba engleza este data de volumul de lucru implicat in proiectul evaluat. Termenele de predare sunt stabilite impreuna cu traducatorul de limba engleza. De regula suntem foarte operativi si oferim termene de predare cat mai scurte.

Ai o urgenta? Te rugam sa ne contactezi, precizeaza termenul limita in care doresti sa primesti traducerea si vom face tot posibilul sa ne adaptam situatiei tale.

Pentru ce localitati asigurati servicii de traducere in / din engleza?

Distantele nu mai sunt o problema. Servim clientii din toata tara si din strainatate. Tot ceea ce trebuie sa faceti, in prima etapa, este sa ne transmiteti documentele spre evaluare, pe email sau pe WhatsApp. De acolo, va vom consilia pentru fiecare tip de proiect in parte si vom oferi detalii cu privire la modalitatile posibile de lucru. Vom face asa incat sa fie cat mai lejer pentru dvs., cu cat mai putine deplasari, din confortul casei / biroului dvs.

In functie de solicitari, putem expedia traducerile, scanate, pe email sau prin curier rapid. De semenea, putem livra si prin Uber, local, in Bucuresti.

Ultimele stiri despre Limba Engleza

Tagged in:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,