Birou traduceri autorizate

Servicii profesionale de Traducere in / din araba si Interpretariat araba.

Traversam frontierele alaturi de clientii nostri, prin servicii complete de traducere.

Livrari nationale si internationale

Traduceri autorizate araba si traduceri legalizate araba

Biroul de traduceri Novacrin va ofera traduceri din araba in romana sau traduceri din romana in araba pentru diverse tipuri de proiecte.

Va stam la dispozitie cu diverse servicii pentru limba araba:

  • traduceri araba autorizate doar de catre traducatorul de araba autorizat de Ministerul Justitiei
  • traduceri araba legalizate la notar (traducere araba notariala – cu legalizarea notariala a semnaturii traducatorului de araba autorizat)
  • traduceri araba apostilate sau supralegalizate (traducere araba legalizata cu apostila de la Haga sau supralegalizare, dupa caz)
  • interpretariat araba (cu translator autorizat pe limba araba) pentru diverse situatii: casatorie cu cetatean arab, inregistrari nasteri cand unul dintre parinti este cetatean arab, interviuri pentru cetateni din tarile arabe la biroul de imigrari in prezenta traducatorului autorizat pe limba araba de catre Ministerul Justitiei).

Traducere araba romana

Efectuam traduceri araba-romana pentru o varietate de acte / documente personale sau de societate.

Traducere romana araba

Efectuam traduceri romana-araba pentru o varietate de acte / documente personale sau de societate.

Domenii in care efectuam traduceri in / din araba

Efectuam traduceri in / din araba intr-o varietate de domenii:

  • traduceri din araba in romana sau traduceri din romana in araba pentru acte personale si acte de stare civila (certificate de nastere, adeverinte de celibat, certificate de casatorie, certificate de deces, declaratii de regim matrimonial, carti de identitate, permise de conducere, sentinte de divort, certificate de divort etc.
  • traduceri in / din araba pentru acte de studii (diplome, certificate de studii, certificate de calificare profesionala, foi matricole, situatii scolare)
  • traduceri autorizate araba pentru contracte, hotarari judecatoresti, acte auto etc.
  • traduceri autorizate araba sau traduceri legalizate araba pentru acte de societate: Certificate de inregistrare de la Registrul Comertului, act constitutiv, statut societate, bilanturi, situatii financiare, Certificate de inregistrare in scopuri de TVA, traduceri pentru facturi comerciale in scopul decontarii TVA extern
  • traduceri autorizate medicale araba – romana sau traduceri araba in domeniul farmaceutic
  • traduceri tehnice

Cat costa o traducere in / din araba?

Costul traducerii din araba in romana sau costul traduceri din romana in araba este determinat de tipul de act si de numarul de cuvinte din actul respectiv, de gradul de dificultate al traducerii precum si de gradul de lizibilitate al documentului.

Vrei sa afli cat costa traducerea ta din / in araba? Trimite-ne documentul pe email la traduceri@novacrin.ro sau pe WhatsApp pentru a-ti putea face o oferta personalizata. Vei sti exact cat costa si cat timp estimam pentru realizarea traducerii.

Cat timp dureaza o traducere in / din araba?

Durata de traducerii din / in limba araba este data de volumul de lucru implicat in proiectul evaluat. Termenele de predare sunt stabilite impreuna cu traducatorul de limba araba. De regula suntem foarte operativi si oferim termene de predare cat mai scurte.

Ai o urgenta? Te rugam sa ne contactezi, precizeaza termenul limita in care doresti sa primesti traducerea si vom face tot posibilul sa ne adaptam situatiei tale.

Pentru ce localitati asigurati servicii de traducere in / din araba?

Distantele nu mai sunt o problema. Servim clientii din toata tara si din strainatate. Tot ceea ce trebuie sa faceti, in prima etapa, este sa ne transmiteti documentele spre evaluare, pe email sau pe WhatsApp. De acolo, va vom consilia pentru fiecare tip de proiect in parte si vom oferi detalii cu privire la modalitatile posibile de lucru. Vom face asa incat sa fie cat mai lejer pentru dvs., cu cat mai putine deplasari, din confortul casei / biroului dvs.

In functie de solicitari, putem expedia traducerile, scanate, pe email sau prin curier rapid. De semenea, putem livra si prin Uber, local, in Bucuresti.

Ultimele stiri despre Limba Araba