Birou traduceri autorizate

Servicii profesionale de Traducere in / din albaneza si Interpretariat albaneza.

Traversam frontierele alaturi de clientii nostri, prin servicii complete de traducere.

Livrari nationale si internationale

Traduceri autorizate albaneza si traduceri legalizate albaneza

Biroul de traduceri Novacrin va ofera traduceri din albaneza in romana sau traduceri din romana in albaneza pentru diverse tipuri de proiecte.

Va stam la dispozitie cu diverse servicii pentru limba albaneza:

  • traduceri albaneza autorizate doar de catre traducatorul de albaneza autorizat de Ministerul Justitiei
  • traduceri albaneza legalizate la notar (traducere albaneza notariala – cu legalizarea notariala a semnaturii traducatorului de albaneza autorizat)
  • traduceri albaneza apostilate (traducere albaneza legalizata cu apostila de la Haga)
  • interpretariat albaneza (cu translator autorizat pe limba albaneza) pentru diverse situatii: casatorie cu cetatean albaneza, inregistrari nasteri cand unul dintre parinti este cetatean albanez, interviuri pentru cetateni albanezi la biroul de imigrari in prezenta traducatorului autorizat pe limba albaneza de catre Ministerul Justitiei).

Traducere albaneza romana

Efectuam traduceri albaneza-romana pentru o varietate de acte / documente personale sau de societate.

Traducere romana albaneza

Efectuam traduceri romana-albaneza pentru o varietate de acte / documente personale sau de societate.

Domenii in care efectuam traduceri in / din albaneza

Efectuam traduceri in / din albaneza intr-o varietate de domenii:

  • traduceri din albaneza in romana sau traduceri din romana in albaneza pentru acte personale si acte de stare civila (certificate de nastere, adeverinte de celibat, certificate de casatorie, certificate de deces, declaratii de regim matrimonial, carti de identitate, permise de conducere, sentinte de divort, certificate de divort etc.
  • traduceri in / din albaneza pentru acte de studii (diplome, certificate de studii, certificate de calificare profesionala, foi matricole, situatii scolare)
  • traduceri autorizate albaneza pentru contracte, hotarari judecatoresti, acte auto etc.
  • traduceri autorizate albaneza sau traduceri legalizate albaneza pentru acte de societate: Certificate de inregistrare de la Registrul Comertului, act constitutiv, statut societate, bilanturi, situatii financiare, Certificate de inregistrare in scopuri de TVA, traduceri pentru facturi comerciale in scopul decontarii TVA extern
  • traduceri autorizate medicale albaneza – romana sau traduceri albaneza in domeniul farmaceutic
  • traduceri tehnice

Cat costa o traducere in / din albaneza?

Costul traducerii din albaneza in romana sau costul traduceri din romana in albaneza este determinat de tipul de act si de numarul de cuvinte din actul respectiv, de gradul de dificultate al traducerii precum si de gradul de lizibilitate al documentului.

Vrei sa afli cat costa traducerea ta din / in albaneza? Trimite-ne documentul pe email la traduceri@novacrin.ro sau pe WhatsApp pentru a-ti putea face o oferta personalizata. Vei sti exact cat costa si cat timp estimam pentru realizarea traducerii.

Cat timp dureaza o traducere in / din albaneza?

Durata de traducerii din / in limba albaneza este data de volumul de lucru implicat in proiectul evaluat. Termenele de predare sunt stabilite impreuna cu traducatorul de limba albaneza. De regula suntem foarte operativi si oferim termene de predare cat mai scurte.

Ai o urgenta? Te rugam sa ne contactezi, precizeaza termenul limita in care doresti sa primesti traducerea si vom face tot posibilul sa ne adaptam situatiei tale.

Pentru ce localitati asigurati servicii de traducere in / din albaneza?

Distantele nu mai sunt o problema. Servim clientii din toata tara si din strainatate. Tot ceea ce trebuie sa faceti, in prima etapa, este sa ne transmiteti documentele spre evaluare, pe email sau pe WhatsApp. De acolo, va vom consilia pentru fiecare tip de proiect in parte si vom oferi detalii cu privire la modalitatile posibile de lucru. Vom face asa incat sa fie cat mai lejer pentru dvs., cu cat mai putine deplasari, din confortul casei / biroului dvs.

In functie de solicitari, putem expedia traducerile, scanate, pe email sau prin curier rapid. De semenea, putem livra si prin Uber, local, in Bucuresti.

Ultimele stiri despre Albania

Tagged in:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,