Traduceri albaneza romana, Traducere albaneza romana

Traduceri albaneza romana / Traducere albaneza romana

Traversam frontierele alaturi de clientii nostri, prin servicii complete de traducere.

Livrari nationale si internationale

Traduceri autorizate albaneza si traduceri legalizate albaneza

Ai nevoie de traduceri albaneza romana? Biroul de traduceri Novacrin va ofera servicii de traducere albaneza romana pentru diverse tipuri de proiecte.

Va stam la dispozitie cu diverse servicii pentru limba albaneza:

  • traduceri albaneza romana autorizate doar de catre traducatorul de albaneza autorizat de Ministerul Justitiei
  • traduceri albaneza romana legalizate la notar (traducere albaneza notariala – cu legalizarea notariala a semnaturii traducatorului de albaneza autorizat)
  • traduceri albaneza romana apostilate (traducere albaneza legalizata cu apostila de la Haga)
  • interpretariat albaneza romana (cu translator autorizat pe limba albaneza) pentru diverse situatii: casatorie cu cetatean albanez, inregistrari nasteri cand unul dintre parinti este cetatean albanez, interviuri pentru cetateni albanezi la biroul de imigrari in prezenta traducatorului autorizat pe limba albaneza de catre Ministerul Justitiei).

Traduceri albaneza romana: Pentru cine traducem?

Serviciile noastre de traducere se adreseaza persoanelor fizice care au nevoie de traducerea actelor personale dar si companiilor private sau birourilor de avocatura (avocati) care ne solicita colaborarea pentru traducerea de acte necesare la indeplinirea unor formalitati pe partea civila sau in instantele de judecata. De asemenea, avem colaborari stabile cu firme de contabilitate.

Traduceri albaneza romana: Domeniile pentru care asiguram servicii de traducere.

Traduceri albaneza romana: Domeniile pentru care asiguram servicii de traducere.

Efectuam traduceri din albaneza in romana intr-o varietate de domenii:

  • traduceri din albaneza in romana pentru acte personale si acte de stare civila (certificate de nastere, adeverinte de celibat, certificate de casatorie, certificate de deces, declaratii de regim matrimonial, carti de identitate, permise de conducere, sentinte de divort, certificate de divort etc.
  • traduceri din albaneza in romana pentru acte de studii (diplome, certificate de studii, certificate de calificare profesionala, foi matricole, situatii scolare)
  • traduceri autorizate albaneza romana pentru contracte, hotarari judecatoresti, acte auto etc.
  • traduceri autorizate albaneza romana sau traduceri legalizate albaneza romana pentru acte de societate: Certificate de inregistrare de la Registrul Comertului, act constitutiv, statut societate, bilanturi, situatii financiare, Certificate de inregistrare in scopuri de TVA, traduceri pentru facturi comerciale in scopul decontarii TVA extern
  • traduceri autorizate medicale albaneza – romana sau traduceri albaneza romana in domeniul farmaceutic
  • traduceri tehnice albaneza romana

Traduceri albaneza romana: Cat costa?

Costul traducerii din albaneza in romana este determinat de tipul de act si de numarul de cuvinte din actul respectiv, de gradul de dificultate al traducerii precum si de gradul de lizibilitate al documentului.

Vrei sa afli cat costa traducerea ta din albaneza? Trimite-ne documentul pe email la traduceri@novacrin.ro sau pe WhatsApp pentru a-ti putea face o oferta personalizata. Vei sti exact cat costa si cat timp estimam pentru realizarea traducerii.

Traducere albaneza romana? Cat dureaza?

Durata de traducerii din limba albaneza in limba romana este data de volumul de lucru implicat in proiectul evaluat. Termenele de predare sunt stabilite impreuna cu traducatorul de limba albaneza. De regula suntem foarte operativi si oferim termene de predare cat mai scurte.

Ai o urgenta? Te rugam sa ne contactezi, precizeaza termenul limita in care doresti sa primesti traducerea si vom face tot posibilul sa ne adaptam situatiei tale.

Traduceri albaneza romana: In ce localitati?

Distantele nu mai sunt o problema. Servim clientii din toata tara si din strainatate. Tot ceea ce trebuie sa faceti, in prima etapa, este sa ne transmiteti documentele spre evaluare, pe email sau pe WhatsApp. De acolo, va vom consilia pentru fiecare tip de proiect in parte si vom oferi detalii cu privire la modalitatile posibile de lucru. Vom face asa incat sa fie cat mai lejer pentru dvs., cu cat mai putine deplasari, din confortul casei / biroului dvs.

In functie de solicitari, putem expedia traducerile, scanate, pe email sau prin curier rapid. De semenea, putem livra si prin Uber, local, in Bucuresti.

Traduceri romana albaneza? Detalii aici.


Ultimele stiri despre Albania

Tagged in:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,