Birou traduceri autorizate

Imputerniciri auto Albania
Servicii profesionale de Traducere

Traversam frontierele alaturi de clientii nostri, prin servicii complete de traducere.

Livrari nationale si internationale

Traduceri autorizate si traduceri legalizate pentru procuri / imputerniciri auto Albania.

Este obligatoriu sa ai asupra ta o imputernicire auto daca pleci la drum cu masina unui prieten, cu masina societatii comerciale sau cu masina de la leasing si intentionezi sa parasesti teriotoriul Romaniei si sa intri in Albania? Afla raspunsul mai jos

In cazul in care nu esti proprietarul masinii pe care o conduci si intentionezi sa parasesti teritoriul Romaniei pentru a intra in Albania, este posibil sa te confrunti cu una din urmatoarele situatii:

  • sa treci granita Romaniei fara probleme si, de asemenea, sa intri in Albania fara sa ti se solicite nicio dovada ca ai dreptul de a circula cu masina respectiva in afara granitelor tarii
  • sa treci granita Romaniei fara probleme si la intrarea in Albania sa ti se solicite o dovada ca ai dreptul de a circula cu masina altui proprietar in afara granitelor tarii (declaratie, imputernicire, procura auto, contract de comodat auto, imputernicire de la firma de leasing) chiar daca in conditiile de calatorie cu masina in statul respectiv nu este mentionata in mod expres cerinta de a face dovada ca ai permisiunea proprietarului de a conduce masina respectiva.

Are dreptul vamesul sa-ti ceara sa faci dovada dreptului de a conduce autovehiculul respectiv in conditiile in care nu esti proprietar?

Raspunsul scurt este: Da, cu siguranta are acest drept si il poate exercita prin sondaj sau in situatia in care are anumite suspiciuni ca autovehiculul ar putea fi furat.

Imputernicire auto pentru Albania: Care este solutia?

Atunci cand intentionezi sa circuli cu autoturismul in afara granitelor tarii iar respectivul autoturism nu este inmatriculat pe numele tau, este recomandabil sa ai asupra ta o dovada a dreptului de a conduce acel autoturism si anume: o imputernicire auto, tradusa in limba engleza si certificata de catre traducatorul autorizat, pe care este bine sa o ai asupra ta in cazul in care ti se solicita de catre organele de control.

Imputernicire auto Albania: Ce risti daca nu ai asupra ta imputernicirea?

In cazul in care nu exista o reglementare expresa prin care sa ti se solicite aceasta imputernicire auto tradusa in engleza si autorizata, nu risti in principiu decat sa depinzi de “bunavointa” vamesilor care, daca vor considera intemeiat, vor efectua verificari amanuntite, vor lua legatura cu autoritatile din Romania pentru a verifica starea legala a autoturismului si daca au fost sau nu reclamat vreun furt. Asta inseamna timp pierdut in vama.

Imputernicire auto Albania: Care este recomandarea noastra?

Sfatul nostru este sa ai asupra ta aceasta imputernicire scrisa, tradusa autorizat in limba engleza (nu este neaparat necesara legalizarea notariala a traducerii). Nu trebuie sa te deplasezi la notar pentru a face o procura sau o imputernicire auto. Este suficient ca proprietarul (persoana fizica) sau administratorul firmei sa te imputerniceasca, sub semnatura privata.

Imputernicire auto Albania: Descarca mai jos modelul de imputernicire

Descarca, completeaza, semneaza, scaneaza si trimite-ne imputernicirea auto spre traducere pe WhatsApp sau pe email la traduceri@novacrin.ro . Traducerea nu dureaza mult si o poti primi atat in varianta scanata, pe email cat si fizic.

Descarca modelul de imputernicire auto de iesire din tara – de la persoana fizica

Descarca modelul de imputernicire auto de iesire din tara – de la Firma / PFA / Asociatie / Fundatie

Ai o urgenta? Te rugam sa ne contactezi, precizeaza termenul limita in care doresti sa primesti traducerea si vom face tot posibilul sa ne adaptam situatiei tale.

Imputernicire auto Albania: Pentru ce localitati asigurati servicii de traducere a imputernicirilor auto in engleza?

Distantele nu mai sunt o problema. Servim clientii din toata tara si din strainatate. Tot ceea ce trebuie sa faceti, in prima etapa, este sa ne transmiteti documentele spre evaluare, pe email sau pe WhatsApp. De acolo, va vom consilia pentru fiecare tip de proiect in parte si vom oferi detalii cu privire la modalitatile posibile de lucru. Vom face asa incat sa fie cat mai lejer pentru dvs., cu cat mai putine deplasari, din confortul casei / biroului dvs.

In functie de solicitari, putem expedia traducerile, scanate, pe email sau prin curier rapid. De semenea, putem livra si prin Uber, local, in Bucuresti.

Ultimele stiri despre Albania